Otvoren Centar za društvene inovacije - SOCIAL INNOVATION HUB

25-Oct-2019

U Temerinu je danas svečano otvaren SOCIAL INNOVATION HUB – Centar za društvene inovacije, namenjen mladim inovatorima i preduzetnicima.

Savremeno opremljeno mesto/prostor za okupljanje, rad i druženje mladih koji imaju napredne i inovativne ideje ili preduzetničke poduhvate, kojima je neophodna podrška i početni impuls iz lokalne zajednice kako bi oni realizovali svoje ideje i doprineli društvenim promenama.

Prostor će besplatno koristiti, a pored toga Vojvodina Metal Klaster će im pružiti druge oblike poslovne podrške (edukacije, treninge, učešće na sajmovima, povezivanje na regionalnom i svetskom nivou, baze poslovnih podataka, poslovne grantove za finansiranje preduzetničkih poduhvata, regionalne letnje škole , poslovne forume i sl.

Svečanom otvaranju Centra za društvene inovacije - pored menadžmenta VMC-a prisustvovali su predstavnici partnera na projektu EU - IMPACT -WB, predstavnik PS za privredu g-din Bandić, predsednik opštine Temerin Đuro Žiga, predstavnici opštinske uprave, Fakulteta Tehničkih nauka, Kancelarije za mlade, agencije STATA ,medijskih kuće i razni drugi gosti i prijatelji VMC-a.

 

 

 

AddThis Social Bookmark Button