Agromerkur d.o.o.


Predstavljanje naše firme
Firma Agromerkur je porodično preduzeće, koga su vlasnici osnovali 1977. godine kao radionicu, koja se počela baviti proizvodnjom delova za poljoprivredne mašine, i 1989. godine razvilo se u preduzeće.
Uspeh našeg preduzeća ja besprekoran od početka osnivanja. Od 2001. godine smo počeli proizvoditi i kompletne poljoprivredne priključne mašine, koja je glavni profil našeg preduzeća.

Priznanje
Na Novosadskom sajmu smo do sada osvojili 4 velike i 5 male zlatne medalje za kvalitet poljoprivrednih mašina.
Učestvovanjem na tržištu, na sajmovima smo dokazali da smo uvek spremni na izazove.

Orijentacija kupca
Poljoprivredne mašine naše kompanije su izrađene na osnovu očekivanja poljoprivrednika, sastavljene pomoću naših stručnih lica i od najkvalitetnijih materijala. Svaka mašina na sebi ima plastificiranje (prah boja), kako bi bila potpuno sačuvana od korozije i imala dug vek trajanja i tako duže koristila poljoprivredniku.

Kvalitet
Naš tim sastavljen od stručnih lica koja neprekidno radi na usavršavanju naših mašina. Za kvalitet naših mašina dajemo 2 godine garancije.

Razvijanje
U toku je proizvodnja novih proizvoda i razna inovacija, kako bi uvek bili u koraku sa brzim razvojom moderne poljoprivrede. Uvodom novih tehnologija i izgradnjom nove proizvodne hale za proizvodnju postigli smo odlične rezultate u proizvodnji najodgovarajuće mehanizacije za modernu poljoprivredu.

Vrednovanje
Izvozimo skoro 60 % naših proizvoda u inostranstvo, kao štu su na primer: Hrvatska, Mađarska, Rumunija, Makedonija i Rusija.
U saradnji sa klasterima BIPOM i VMC nadamo se proširenju tržišta.

Podaci o Kompaniji

  • 1977
  • 152
  • 152
  • 331.945,92 RSD
  • doo
  • False
  • 32
  • English, Hungarian

Osnovne Delatnosti

Proizvodi

Naziv

UNSPS Kod

Opis

Detalji

Kolicina

Unit kod

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Servisi

Reference

Sertifikati za kvalitet

R&D Capacity and Capability

Multi-combinator
 
Potato diger
 
X disc harrows "Tornado"
 

Povezani članci